Bed&Breakfast

Voor Omroep Max hebben we een vierde seizoen Bed&Breakfast gemaakt. Drie eigenaren testen elkaars ondernemingen. Ze worden 6 dagen achter elkaar gevolgd en en mogen hun deskundige mening geven. Omdat we die dagen heel intensief met elkaar omgaan, ontstaat er iedere keer een heel bijzondere sfeer, die in het programma terug te zien is.

En achter de schermen bij B&B

MEER MEDIA producties


Dirkjan Haspels
Ha Roos, wij vonden het spannend, maar zijn oprecht blij met het resultaat van de uitzending van afgelopen vrijdag 13 februari. Dank voor de kwaliteit van het geheel. Weet niet of het voor jullie de interessantste uitzending is geworden, maar voor ons perfect. Word inmiddels wel op straat herkend. Dat is gek... Grote groet en groet, ook aan al je collega's.

De SionskamerenGer Verzijde

Wat enorm veel en leuke reacties. Ik ben er stil van #‎bedenbreakfast‬@OmroepMAX #‎bedandbreakfast‬ Dank!

http://www.olv-amersfoort.nl/de-schepen/Vita-Nova/

Hartelijk dank! 

Wat verschrikkelijk veel lieve reacties, app-jes, leuke contacten en reserveringen hebben wij mogen ontvangen na de uitzending van bed&breakfast van MAX.
We zweven een beetje boven de aarde.........
Dank, dank, dank!

Bennie en Dina de Ruiter

www.logementdoosje.nl

Wij kijken er nog steeds met plezier naar terug. Vooral naar het team waarmee we toen mochten samenwerken.

Voor ons is het echt een onvergetelijke ervaring geweest en we horen het nog vaak van onze gasten dat ze het programma heel erg leuk vinden.

Jullie verdienen echt allemaal een compliment.

Nogmaals dank voor de uitnodiging van vorig jaar, voor ons was het een fantastische ervaring.

Wij zullen dan ook zeker weer voor de buis gaan zitten om onze collega’s  voorbij te zien komen en zullen dan ook zeker aan jullie denken.

Met vriendelijke groeten,

Tonnie en Jack van der Vleuten     


                           

 

Een paar reacties van de gasten

Het team: Mariet van de Weg, Johan de Weert, Marieke Wensing, Diana Volbeda, Dolf Gerbers, Leandro Bistolfi, Cees Dekker, Gerard Verwiel, Roos van Duuren