Wouter Van der Ent

Hoi Roos, ik zag onze aflevering exclusief al langskomen bij net 5. Hij is erg leuk geworden, dat wilde ik even zeggen!

Marten Van Der Meijden

Hey Roos!

Wilde nog even zeggen dat ik het hele toffe en relaxte opnames vond. Fijne crew, veel plezier en lol en tof gewerkt. Ik hoop dat je tevreden bent met hoe het gegaan is. Hoop dat het vrijdag niet al te laat geworden is. En natuurlijk hoop ik dat je tevreden bent met mijn aandeel (dit is dan ook de klanttevredenheidsenquete na het gebruik van het product) . Mocht je nog feedback of tips hebben: heel graag! Dank voor je fijne regie!  Succes met de komende opnames en de edits! Ben benieuwd naar het resultaat! Groet, Marten

Albert van Benthem

Roos nogmaals hartelijk dank voor de fijne samenwerking.met jou te werken vond ik super relaxed.tot gauw bij n nieuw project.

Achter Gesloten Deuren

In Achter Gesloten Deuren spelen acteurs op waarheid gebaseerde scripts na. Van ongelooflijke verhalen een geloofwaardige aflevering maken is de kunst. Het regisseren en begeleiden van acteurs is in dit genre weer een hele andere tak van sport. Waar ik normaal gesproken met ‘echte’ mensen en ‘echte’ verhalen te maken heb, is het hier de uitdaging om een overtuigende serie te maken, waarbij de kijkers bijna denken dat de acteurs het allemaal echt meemaken.

MEER MEDIA producties

En wat reacties van de acteurs